Therapie

Wist U dat als een klacht langer dan drie maanden blijft bestaan, dat deze zich uitbreidt ?

Klachten korter dan drie maanden:

Dit soort klachten zijn over het algemeen een keer 'acuut' ontstaan. Meestal voldoet dan een lokale behandeling, direct gericht op het herstellen of wegnemen van de lokale aandoening. Behandeltrajecten kunnen relatief kort zijn.


Klachten langer dan drie maanden:

Bij klachten die al langer dan drie maanden aanhouden is de kans groot dat de symptomen en klachten zich al hebben uitgebreid. Het kan zijn dat nu klachten optreden die het gevolg zijn van oudere klachten die voorbij leken.

De behandeling richt zich nu op een meer totale benadering: a. Is er voldoende (zelf) herstellend vermogen?, b. Wat veroorzaakt klachten?, c. Symptoomvermindering, d. Waar ligt de diepere oorzaak ?

Behandeltrajecten omvatten vaak meerdere sessies en kunnen ook de inzet van diverse technieken nodig hebben. Door de combinatie van verschillende technieken kan een grote diversiteit van klachten vanuit een totaal-inzicht worden begrepen en aangepakt worden. Dit maakt Praktijk Dacar uniek.


Heeft u een klacht en wilt u wel eens weten hoe u er vanaf komt? Maak een afspraak en ervaar onze werkwijze.

Praktijk Dacar is officieel geregistreerd als zorgverlener in het RBCZ-register en bij de SCAG. Tevens is de praktijk aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie KNGF-KRF, Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur NVA en bij Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundige Therapeuten LVNT. Mevr. M.F.P. Dacar is ingeschreven in het AGB-register als Fysiotherapeut, Acupuncturist en Toegepast Kinesioloog.
Praktijk Dacar is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 
14116389.
© Praktijk Dacar -