Therapie

Wist U dat als een klacht langer dan drie maanden blijft bestaan, dat deze zich uitbreidt ?

Klachten korter dan drie maanden:

Dit soort klachten zijn over het algemeen een keer 'acuut' ontstaan. Meestal voldoet dan een lokale behandeling, direct gericht op het herstellen of wegnemen van de lokale aandoening. Behandeltrajecten kunnen relatief kort zijn.


Klachten langer dan drie maanden:

Bij klachten die al langer dan drie maanden aanhouden is de kans groot dat de symptomen en klachten zich al hebben uitgebreid. Het kan zijn dat nu klachten optreden die het gevolg zijn van oudere klachten die voorbij leken.

De behandeling richt zich nu op een meer totale benadering: a. Is er voldoende (zelf) herstellend vermogen?, b. Wat veroorzaakt klachten?, c. Symptoomvermindering, d. Waar ligt de diepere oorzaak ?

Behandeltrajecten omvatten vaak meerdere sessies en kunnen ook de inzet van diverse technieken nodig hebben. Door de combinatie van verschillende technieken kan een grote diversiteit van klachten vanuit een totaal-inzicht worden begrepen en aangepakt worden. Dit maakt Praktijk Dacar uniek.


Heeft u een klacht en wilt u wel eens weten hoe u er vanaf komt? Maak een afspraak en ervaar onze werkwijze.

Praktijk Dacar is officieel geregistreerd als zorgverlener in het uzi-register, in het Centraal Kwaliteitsregister onder nummer 50353, in het AGB-register onder nummer 04-00944 (Fysiotherapie) en nummer 90-00849 (Acupunctuur) en in het BIG-register onder nummer 49033394404 (M.F.P. Dacar). Mevr. M.F.P. Dacar is ingeschreven als Fysiotherapeut in het AGB-register onder nummer 04-001759 en als Acupuncturist onder nummer 90-022136, als Registertherapeut BCZ in het RBCZ-register onder nummer 306004R, als Registertherapeut Aanvullende Gezondheidszorg (RTAG) onder nummer 23273248 bij SCAG.  Wij zijn aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie KNGF onder nummer 50353, Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur NVA, Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundige Therapeuten LVNT (0401066K), VECOZO en VEKTIS
Praktijk Dacar is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 14116389.
© Praktijk Dacar -