Tarieven en Vergoeding

De duur en kosten van een consult zijn afhankelijk van de in te zetten noodzakelijke aanpak voor het stadium van uw klacht. Praktijk Dacar hanteert de volgende marktconforme tarieven:


Fysiotherapie consult: €35,- per 30 min
Acupunctuur consult: €75,- per uur
Toegepaste Kinesiologie Consult: €85,- per uur

De betaling vindt plaats na ieder consult. Contant of op rekening.

Vergoeding Zorgverzekeraar

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de consulten geheel of gedeeltelijk. Meestal is dit onderdeel van een aanvullend pakket voor alternatieve of complementaire geneeskunde. Informeer vooraf bij uw verzekeraar hoe u verzekerd bent, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Vergoedingen voor Toegepaste Kinesiologie vind U hier.

Algemene Voorwaarden

Op alle behandelingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.


DIRECT NAAR AFSPRAAK MAKEN >>

Praktijk Dacar is officieel geregistreerd als zorgverlener in het BIG-register en het Centraal Kwaliteitsregister, in het AGB-register onder M.F.P. Dacar wat betreft Fysiotherapie, Acupunctuur en Toegepaste Kinesiologie, als Registertherapeut BCZ in het RBCZ-register en bij de SCAG. Wij zijn aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie KNGF-KRF, Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur NVA, Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundige Therapeuten LVNT, VECOZO en VEKTIS. Praktijk Dacar is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 14116389.
© Praktijk Dacar -